5 preprostih načinov optimizacije SEO člankov

Ste razmišljali kako povečati svoj promet podjetja? Veste kaj so SEO članki? Na koga bi se obrnili, če si želite povečati prodajo vaše ponudbe na spletni strani? Če želite pritegniti več ljudi in s tem zaslužka potrebujete dobre SEO članke. V tem članku vam bomo opisali kaj vsebujejo dobri SEO članki in kako to vpliva na optimizacijo spletne strani.

  1. Analizirajte podatke svojega spletnega mesta

Sam podatek na spletni strani ne pove veliko o vas, vendar ko vse podatke združite, dobite takoj jasnejšo sliko za vaše podjetje. Googlovi algoritmi uporabljajo podatke o prometu iz  programa »Google search console«. Ta program vam omogoča uvid v obnašanje obiskovalcev vaše spletne strani. Statistične meritve analizirajo kako so ljudje prišli do vaše spletne strani, kako dolgo ostanejo na vaši strani in ali so kupili kaj ali so stran morda le hitro zaprli? Če želite imeti dobro optimizirane SEO članke vas svetujemo, da se obrnete na uspešna podjetja, ki izdelujejo spletne strani.

  1. Ključne besede

Pred leti ste lahko izbrali naključno besedo, na njo napisali ne povezujoč člank in se naslednji dan uvrstili visoko na Googlove lestvice. Danes je pisanje SEO člankov veliko bolj zahtevnejše. Besede morajo biti povezane in morajo imeti pomen. Aplikacije kot so Ubersuggest, vam bodo pomagale pri ustvarjajo ključnih besednih zvez za optimizacijo spletnih strani, ki bo ustrezala vaši ciljni publiki.

  1. Optimiziranje SEO člankov

Dobri SEO članki bodo pomagali popeljati vašo spletno stran na sam vrh iskalnika Google. Ključne besede, ki se bodo uporabljale skozi celotno stran so nujno potrebne za dober SEO članek. Zato dobro premislite katero besedo želite, da jo napišejo vaše stranke v Google in jo sam iskalnik poveže z vami. Ker za kvalitetno SEO optimizacijo potrebujemo tudi dobro oglaševanje vam svetujemo, da se pogovorite z izdelovalci spletnih strani, ter jih povprašate kje vse vam lahko ponudijo oglaševanje.

  1. Optimizirajte vaše spletno mesto za mobilne telefone

Ker vse več ljudi, ki dostopa do spletnih strani uporablja mobilne telefone, ne želite pustite teh potencialnih strank na »hladnem«. Google je pred časom predstavil prvi mobilni indeks, kar pomeni, da se za telefon uporabljajo drugačna merila, kot na spletnem brskalniku na računalniku. Odziven dizajn ponuja najlažjo rešitev. Zato vam predlagamo izdelavo spletne strani in njeno optimizacijo z WordPressom.

  1. Hitrost vaše strani

Kot vemo tudi sami, je hitrost spletne strani temeljna. Če obiščete spletno mesto, ki se ne odziva dovolj hitro, potem boste hitro stisnili gumb nazaj in poiskali nekaj drugega. »Google pagespeed insight« vam bo pomagal razumeti, zakaj vaše spletno mesto ne deluje, kot bi si želeli. Tako boste lažje razumeli katere napake bodo strokovnjaki morali popraviti in koliko boste morali za to plačati. Možnosti so neskončne, vendar s pravimi nasveti. Predlagamo vam dobro hitrost internetne strani za uspešno in učinkovito optimizacijo spletne trgovine.